Iubiti credinciosi,

In urma campaniei initiate, am avut marea bucurie ca, in perioada 19-20 decembrie 2015, sa putem alina suferintele semenilor nostri in prag de sarbatori.

Cu ajutorul si donatiile primite de la fiecare enorias, am putut sa-i vizitam pe 19 decembrie pe batranii aflati in ingrijirea Asezamantului social al Manastirii Christiana, carora, pe langa darurile materiale, le-am oferit si o mica surpriza: doi copii minunati, Maria si Crisan , au organizat un mic moment de dans sportiv.

Duminica, 20 decembrie, a fost ziua dedicata copiilor. De aceea, prima oprire a fost la Centrul de plasament “Piticot” – Domnesti (relocat temporar la Peris). Aici am stat langa 14 copii cu diferite dizabilitati, incercand sa le aducem un strop de bucurie in sufletele lor. Cu aceasta ocazie am aflat despre necesitatile lor stringente (lipsa personal, asistenta medicala de specialitate – stomatologie, imagistica etc) si am primit invitatia de a-i vizita ori de cate ori putem, si in afara sarbatorilor. Cei mai mici dintre noi s-au integrat si s-au jucat cu cei din centrul de plasament in putinul timp petrecut impreuna.

A doua oprire a fost la Spitalul de Urgenta pentru copii – “Maria Sklodowska Curie”. Prin amabilitatea dnei Raluca Tanase si a voluntarilor din acest spital prin programul “Voluntar in spital”, am impartit multe cadouri copiilor internati in sectiile de Pediatrie, Nefrologie, Diabet si Cardiologie. Nu am uitat nici personalul medical pentru care am impartit cate o cutie de bomboane, ca multumire pentru activitatea depusa in folosul copiilor.

Dorim sa multumim pe aceasta cale tuturor celor care ne-au ajutat si ne-au sponsorizat pentru toate evenimentele desfasurate in decursul lunii decembrie 2015:

– Lidl Discount SRL
– Bebe Militari Supermarket
– Supermarket Danut – Militari Residence
– angajatilor Bella – Echipa Shoebox (Ana Preda, Arabela Boboc, Georgiana Radu)

si, desigur, tuturor credinciosilor care ne-au ajutat dupa putere.

Pentru ca dorim sa impartasim tuturor din cele vazute si simtite, am realizat un scurt filmulet cu pozele realizate in cele trei locatii. Acesta poate fi vazut aici (din motive de siguranta impuse de Protectia copilului, chipurile minorilor din centrul de plasament sunt blurate).

Dumnezeu sa va rasplateasca. Va dorim sa aveti un Craciun linistit si pace in suflete!